Academic Food & Coffee

studentům Ostravské univerzity nabízíme polední menu za zvýhodněnou cenu v prostorách VŠ kolejí Jana Opletala


týdenní menu

Pondělí 8.3.2021

Česneková polévka 1,3,7,9

1. Pečené kuřecí stehno, dušená rýže 1

2. Halušky s bryndzou, praženou cibulkou a slaninou 1,3,7

3. Farmářský salát (brambory, kukuřice, polníček, červená cibulka, dresink) 1,3,6,7,10

4. Zeleninové lečo s vejcem, chléb 1,3,7 

Úterý 9.3.2021

Bramborová polévka 1,7,9

1. Španělský ptáček, dušená rýže 1,3,6,10

2. Boloňské tagliatelle se sýrem 1,3,7,9

3. Salát Tabouleh (bulgur, petrželka, rajčata, limetka), bagetka 1,3,7

4. Červená čočka po indicku 9

Středa 10.3.2021

         Špenátová polévka 1,3,7

1. Kachní medailonky na červeném zelí, bramborový knedlík 1,3,7

2. Tortilla s kuřecím masem a rajčatovou salsou 1,3,7

3. Řecký salát s olivami, bagetka 1,3,7

4. Brambory zapékané s lilkem, cuketou a rajčaty 1,3,7 

Čtvrtek 11.3.2021

   Fazolová polévka 1,3,7,9

1. Vepřové rizoto s hráškem, sýrem a kyselou okurkou 7

2. Čevabčiči s hořčicí a cibulkou, šťouchaný brambor 1,3,7,10

3. Zeleninový salát s medovými kuřecími medailonky, bagetka 1,3,7

4. Lívance s lesním ovocem a tvarohem 1,3,7 

Pátek 12.3.2021

    Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi 1,3,7,9

1. Znojemská hovězí pečeně, dušená rýže 1,6,9,10

2. Smažený hermelín, vařený brambor, tatarka 1,3,6,7,9,10

3. Waldorfský salát s ořechy, hroznovým vínem a jablky, bagetka 1,3,7,9

4. Špagety Aglio Olio 1,3,7

objednávkový formulář

seznam alergenů