Academic Food & Coffee

studentům Ostravské univerzity nabízíme polední menu za zvýhodněnou cenu v prostorách VŠ kolejí Jana Opletala


týdenní menu

Pondělí 21.6.2021

Boršč 1,7,9

1. Kuřecí po indicku s kokosem, dušená rýže 1,7

2. Vepřová pečeně po uzenářsku, vařený brambor 1,3,7

3. Jarní bramborový salát s ředkvičkami a jogurtovým dresingem 1,3,7

4. Zeleninové ratatouille s pečivem 1,3,7

Úterý 22.6.2021

 Drůbeží krém s těstovinou 1,3,7,9 

 1. Křupavé kuřecí stehno se zeleninovou rýží 1 

 2. Pomalu pečená krkovice se šťouchaným bramborem a pórkem 1,3,7,9 

 3. Barevný těstovinový salát se sušenými rajčaty a olivami 1,3,7 

 4. Špenátové těstoviny s parmezánem 1,3,7

Středa 23.6.2021

 Brokolicová 1,7

1. Krůtí ragú s houbami a bramborovými noky 1,3,7

2. Zapékané těstoviny s trhaným vepř.masem a petrželkou 1,3,7

3. Salát caesar s kuřecím masem, bagetka 1,3,4,7

4. Zapékaný lilek s mandlemi a bramborem 1,3,7,8

Čtvrtek 24.6.2021

  Hrachová s párkem 1 

 1. Hovězí znojemská pečeně, dušená rýže 1,3 

 2. Pečená vepřová plec se šťouchaným bramborem a tatarkou 1,3,7,9,10 

 3. Listový salát s trhaným hovězím masem a dresingem,bagetka 1,3,7,9,10 

 4. Šišky s mákem a cukrem polévané máslem 1,3,7

Pátek 25.6.2021

          Francouzská cibulačka 1,3,7,9

1. Sekaná pečeně na smetaně s houskovým knedlíkem 1,3,7

2. Kuřecí roláda se slaninou a špenátem, opékaný brambor 1,3,7

3. Křupavý jarní salát s hráškovými lusky a vejcem, opékaný toust 1,3,7

4. Dhál z červené čočky s mungovými klíčky, pečivo 1,3,7,9

objednávkový formulář

seznam alergenů