Academic Food & Coffee

studentům Ostravské univerzity nabízíme polední menu za zvýhodněnou cenu v prostorách VŠ kolejí Jana Opletala


týdenní menu

Pondělí 10.5.2021

Frankfurtská polévka 1,3,9

1. Marinovaný kuřecí stehenní steak, opékaný brambor, tatarka 1,3,6,7,9,10

2. Uzená krkovice s křenovou omáčkou a houskovým knedlíkem 1,3,7,9

3. Salát Caprese s polníčkem a mozzarellou, bageta 1,3,7

4. Vegetariánské fazolky po myslivecku s bramborovými noky 1,3,7

Úterý 11.5.2021

 Kmínová polévka s vejcem 1,3,9

1. Znojemská hovězí pečeně s Basmati rýží 1

2. Fusilli s krůtím gulášem po maďarsku 1,3,7,9

3. Zeleninový salát s kajenským pepřem a vepřovou panenkou, bagetka 1,3,7

4. Gratinované brambory s koprem - vegetariánské 7

Středa 12.5.2021

Valašská kyselica 1,3,7

1. Smažený kuřecí řízek se šťouchaným bramborem 1,3,7

2. Brynzové halušky s praženou anglickou slaninou a cibulkou 1,3,7

3. Trhaný salát s lososem a citronovou zálivkou, opékaný toast 1,3,4,7

4. Cizrnové ragú s pečenou zeleninou a praženými semínky, pečivo 1,3,7,8

Čtvrtek 13.5.2021

Uzená polévka s kroupami 1,9

1. Tagliatelle s boloňskou omáčkou a bazalkou 1,3,7,9

2. Pečené kuřecí stehno po hanácku s dušenou rýží 1

3. Fit salát s červenou řepou a zelenou čočkou, bagetka 1,3,7

4. Lívance s borůvkovo-tvarohovým přelivem 1,3,7

Pátek 14.5.2021

Italská krémová polévka 1,7

1. Vepřová kotletka s pepřovou omáčkou a petrželkovým bramborem 1,7

2. Klobáska Jalapeňos s čočkou na kyselo a krájeným chlebem 1,3,7

3. Těstovinový salát s tuňákem, rukolou a vejcem 1,3,4,7

4. Žampiony s pórkem na víně a bylinkovým bulgurem 1,12   

objednávkový formulář

seznam alergenů