Academic Food & Coffee

studentům Ostravské univerzity nabízíme polední menu za zvýhodněnou cenu v prostorách VŠ kolejí Jana Opletala


týdenní menu

Pondělí 12.4.2021

Květáková polévka 1,3,7

1. Vepřový guláš na černém pivu, houskový knedlík 1,3,7

2. Kuřecí játra po korejsku s rýžovými nudlemi 1,6,11

3. Salát z barevné čočky s pečenou řepou a kozím sýrem, pečivo 1,3,7

4. Zapékané brambory s kapustou a rajčaty - vegetariánské 1,3,7

Úterý 13.4.2021

Mrkvový krém s petrželkou 1,7

1. Pomalu pečená krkovička na česneku, šťouchaný brambor, zelný salát 1

2. Tagliatelle s krůtími prsíčky na smetanovo vinné omáčce 1,3,7,10,12

3. Zeleninový salát s medovými kuřecími medailonky a ořechy, bagetka 1,3,7,8

4. Krupicová kaše s ovesnými vločkami, mangem a kokosem 1,3,7,8 

Středa 14.4.2021

         Uzená polévka s kroupami 1,9

1. Hovězí vařené, koprová omáčka, houskový knedlík 1,3,7

2. Smažené kuřecí stripsy, opékaný brambor, pikantní dip 1,3,7,9,10

3. Brokolicový salát s vejcem, jablky a nivou, bagetka 1,3,7,10

4. Gratinované batáty s lilkem a cuketou - vegetariánské 1,3,7  

Čtvrtek 15.4.2021

   Gulášová polévka 1,9

1. Kuřecí prsa na červeném kari s divokou rýží 1,6,7,8

2. Sekaná pečeně s panenkou, vařený brambor, kyselý okurek 1,3,7,10

3. Listový salát s kachními medailonky a arašídovou omáčkou, bagetka 1,3,5,7

4. Cizrnové ragú se sezamem a bylinkami - vegetariánské 1,8,11

Pátek 16.4.2021

    Kuřecí vývar s těstovinovou rýží a zeleninou 1,3,7,9

1. Marinovaný vepřový steak, rozmarýnový brambor 1,6,10

2. Fusilli s kuřecím stehnem na paprice 1,3,7

3. Rajčatový salát s kuskusem, rukolou a balzamikem 1

4. Vegetariánské rizoto s listovým špenátem, houbami a sýrem 7

objednávkový formulář

seznam alergenů